úvodní » Oddíl » Pro všechny » Výprava na Velkou Skálu


Výprava na Velkou Skálu

Dne 29.11.2014 se konala výprava na Velkou skálu.  V 10:00 jsme se sešli u naší skautské klubovny.

Když nám Danča vysvětlila hru na klíště, tak jsme mohli vyrazit. Nečekaně jsme museli  překonávat mokré louky, na kterých nám nateklo do bot. Když jsme dorazili k lesu, tak jsme si zahráli hru kámen,nůžky,papír. Kubi a Danča nás rozdělili na dvě družstva a určili vzdálenost, jak daleko budou družstva  od sebe stát. Jednotlivě jsme proti sobě běhali a když jsme se srazili, tak jsme si museli střihnout,  kdo vyhrál tak mohl pokračovat na území  soupeře a kdo prohrál tak se musel vrátit na svoje území. Když se hra dohrála tak jsme pokračovali v cestě, došli jsme na rozcestí, ale nevěděli jsme, jestli máme jít  vpravo nebo vlevo. Nakonec jsme se dohodli, že půjdeme vlevo. Chvíli jsme šli po cestě, ale pak jsme odbočili mezi stromy a mechy. Do té doby než jsme došli na Velkou skálu, jsme se orientovali podle Páti mobilu.

Na Velkou skálu jsme sice došli z druhé strany, ale nám to nevadilo. Pořádně jsme se najedli a zahráli další hru. Sbírali jsme sněhové vločky,  ale  Kubi, Páťa a Rosťa nás přitom chytali.

Cestou nazpátek  jsme si povídali a říkali vtipy.  Do Višňové jsme přišli ve 13:00 a rozešli jsme se domů. Výprava byla super! 

Rosťa