úvodní » Fotoalbum » Oddíl » 2019 » Sedmikrásky v Českém ráji


Sedmikrásky v Českém ráji

Víkend se sedmikrásčí bandou v Českém ráji v pohádkové roubence (našly jsme si na e-chalupách a jednohlasně doporučujeme! :-)). Víkend se sedmikrásčí bandou v Českém ráji v pohádkové roubence (našly jsme si na e-chalupách a jednohlasně doporučujeme! :-)).
No není to nádhera?! :)
No není to nádhera?! :)
Slavíme. Mimo jiné to, že se nám podařilo se sejít v hojném počtu :). Slavíme. Mimo jiné to, že se nám podařilo se sejít v hojném počtu :).
Tak schválně - kdo vaří a kdo to jen předstírá? :D 
Tak schválně - kdo vaří a kdo to jen předstírá? :D
Sledujeme StarDance a odborně hodnotíme. Sledujeme StarDance a odborně hodnotíme.
V neděli bylo naštěstí krásně, tak jsme se mohly vyblbnout v blízkých skalách. V neděli bylo naštěstí krásně, tak jsme se mohly vyblbnout v blízkých skalách.
A jestli neumřela, tak tam drží kámen dodnes! A jestli neumřela, tak tam drží kámen dodnes!
Vždycky jsem si přála alespoň na chvíli bydlet ve skanzenu :-). Vždycky jsem si přála alespoň na chvíli bydlet ve skanzenu :-).
A dobrá zpráva je, že pořád ještě zvládnu nasekat třísky a neuseknout si při tom žádnou končetinu. A dobrá zpráva je, že pořád ještě zvládnu nasekat třísky a neuseknout si při tom žádnou končetinu.
Zítra je Martina, takže jsme stylově zakončily v nedaleké restauraci husím menu. Zítra je Martina, takže jsme stylově zakončily v nedaleké restauraci husím menu.