úvodní » Družiny » Aktivní » Lemuři » Lemuří přespávačka


Lemuří přespávačka

V pátek 27.2. jsme se sešli v 17:00 u klubovny, abychom zahájili naší přespávačku v klubovně. Vzhledem k chřipce, která polovinu družinku přepadla, přišel pouze Martínek P. a Honzík K.

Protože venku bylo hezky, rozhodli jsme se i přes malý počet lidí, zahrát si šipkovanou, při které se nám schovával Rosťa. Když jsme přišli, začali jsem si vybalovat věci. Jenže naše vybalování přerušil tajný agent, který k nám přišel požádat o pomoc, abychom zneškodnili bomby ve Višňové. Přinesl dopis a veškeré potřebné zbraně. Nejdříve jsme si postavili schránku na dopisy, kterou jsme pověsili na dveře. Během toho co nám chodili dopisy, jsme se zúčastnili výcviku, poskládali mapu a vymysleli plán, jak zaútočit. Večer jsme šli za školku bomby zneškodnit. Nakonec jsme se najedli, zahráli nějaké hry a šli spát.

Ráno ve schránce byl další dopis s mapou, kde se nacházejí další bomby. Po dobré bábovce jsme vyrazili na cestu. Bomby byli rozmístěné v okolí Višňové, takže jsme se vrátili kolem 12:00 a dali si k obědu tousty. Sluníčko nás vylákalo ven, kde jsme si zahráli zas pár her. Zbývalo nám už jenom uklidit klubovnu, sbalit se a těšit se na další akci. 

Rosťa